Om os

​Står du med tømrerarbejde, der kræver en professionel tømrer? Hos Grønnemose Byg er vi to tømrere, der står klar til at hjælpe dig med store som små byggeopgaver.

Grønnemose Byg ApS er en mindre entreprisevirksomhed, der har specialiseret sig i del- og fagentrepriser inden for tømrerarbejde.

Vi ved, at tidsplaner og overholdelse af disse er en forudsætning for alle byggeprojekter, og vi lægger vægt på altid at aflevere vores del af arbejdet til aftalt tid og i høj kvalitet.

Vores veluddannede medarbejdere sikrer et smidigt samarbejde med byggeherre og/eller hovedentreprenør, og vi er meget fleksible, så vi hurtigt kan rykke ud, hvis det skulle være påkrævet.

Derudover løser vi alle slags renoveringsopgaver inden for tømrerfaget for både private, erhverv og det offentlige.

. 01

TOTALENTREPRISE

Hos Grønnemose Byg har vi kompetencer inden for totalentreprise for både privat og erhverv, og vi klarer store som små opgaver inden for området.

+ Læs mere

. 02

DØRE OG VINDUER

Er dine døre og vinduer nedslidte, eller trænger de bare til en renovering? Grønnemose Byg ApS tilbyder flere løsninger.

+ Læs mere

. 03

NYE GULVE

Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed.

+ Læs mere

. 04

TAGRENOVERING

Hos Grønnemose Byg tager vi os af alle former for tømrerarbejde– også tagrenovering. Vi udfører denne service i hele landet.

+ Læs mere