Tagrenovering til gode priser

Hos Grønnemose Byg tager vi os af alle former for tømrerarbejde– også tagrenovering. Vi udfører denne service i hele landet. dog primært fyn, og trekantområdet.

Tagarbejde er en af de ting, som vi er særligt kompetente inden for. Vi kan effektivt og sikkert klare renovering af tag eller lægning af nyt tag for dig, uden at du skal bekymre dig om en skyhøj pris.

Kvalitet og tæt samarbejde er to af de ting, som vi særligt lægger fokus på. Vi ønsker at stå i en tæt dialog med dig, da det fører os frem til det bedste og mest tilfredsstillende resultat. I løbet af vores 8 og 10 år inden for tømrerfaget, har vi lagt rigtig mange tage på, og vi har derfor stor ekspertise inden for området. Du kan derfor trygt lægge opgaven i hænderne på os – vi klarer processen fra start til slut.​

Hvad koster et nyt tag?

Hvilke priser der kan tilbydes på nyt tag og tagrenovering, afhænger af en lang række faktorer. For det første er der prisforskel på, hvilke materialer du ønsker. Tegl, eternit- og skifertag koster f.eks. ikke det samme.

For det andet afhænger priserne også af, hvor stort et område det er, du skal have lagt nyt eller renoveret tag på.

Vi forsøger at give dig en billig løsning, men når det er sagt, kompromitterer vi hverken holdbarhed eller kvalitet. Vi ved, hvad der skal til, for at du får et tilfredsstillende resultat både materiale- og prismæssigt.​

Kontakt os for mere

Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din tagrenovering eller lægning af nyt tag, og du kan derfor frit takke nej til tilbuddet, hvis det ikke matcher med dit behov eller budget.

​Du kan kontakte os på telefon 28 83 24 14 eller på e-mail kontakt@groennemose-byg.dk

Har du brug for et​
GRATIS​
uforpligtende tilbud?

Send os en e-mail og beskriv din opgave og vi vil sende dig et tilbud.

Har du brug for et​
GRATIS​
uforpligtende tilbud?

Send os en e-mail og beskriv din opgave og vi vil sende dig et tilbud.