Køkken og inventar efter moderne standarder

Drømmer du om et nyt køkken? Så lad os hjælpe dig med at komme i mål med drømmekøkkenet. Hos Grønnemose Byg har vi mange års erfaring med opsætning af nyt køkken og inventar i moderne standarder, som vi hovedsageligt udfører for private boligejere.

Vi kan opfylde mange forskellige behov

Der kan være rigtig mange forskellige årsager til, at du godt kunne tænke dig at få monteret et nyt køkken i din bolig. Det kan for eksempel være, at du ønsker at få monteret et nyt køkken i gammelt hus, som du har overtaget, eller det kan være, at køkkenet i din nuværende bolig er blevet umoderne og nedslidt. Det kan også være, at du drømmer om en anden inddeling af køkkenet, så du i stedet for et lukket køkken får et moderne samtalekøkken, hvor der er plads til hele familien.

Uanset hvad årsagen kan være til, at du godt kunne tænke dig at få monteret et nyt køkken i din bolig, så står vi klar til at skabe lige netop den løsning, som du drømmer om. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med nye gulve, så dit nye køkken som helhed fremstår helt nyt.

Hvad koster et nyt køkken?

Kunne du tænke dig en pris på montering af nyt køkken? Så er du langt fra den eneste. Et nyt køkken kan være en større økonomisk post, men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Samtidig kan et nyt køkken og inventar være med til at øge værdien af dit hus, ligesom det også på sigt kan gøre huset nemmere at sælge.

Der er dog en række faktorer, som afgør, hvor meget et nyt køkken koster, og de dækker blandt andet over:

  • Om dit nuværende køkken skal bygges om eller udvides
  • Hvilken type køkken du vælger
  • Hvilken køkkenproducent du vælger
  • Hvor stort køkkenet skal være
  • Om du skal have lavet nogle specialløsninger
  • Hvilke ønsker du har til bordplade, vask og armatur
  • Om du skal have monteret nye hårde hvidevarer.

Kontakt os og indhent et tilbud på nyt køkken og inventar

Har du brug for inspiration til nyt køkken og inventar, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på telefon 28 83 24 14 eller e-mail kontakt@groennemose-byg.dk.

Har du brug for et​
GRATIS​
uforpligtende tilbud?

Send os en e-mail og beskriv din opgave og vi vil sende dig et tilbud.

Har du brug for et​
GRATIS​
uforpligtende tilbud?

Send os en e-mail og beskriv din opgave og vi vil sende dig et tilbud.